Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015

 
Η St. George Metropolitan Azheimer Centers συνεχίζει να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και θεωρεί εξίσου σημαντική την βελτίωση τόσο των
παροχών όσο και την πρόοδο και εξέλιξη των εργαζομένων που απαρτίζουν τη διεπιστημονική ομάδα.
Η συνεχής επιμόρφωση και κατάρτιση δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη και προτεραιότητα. Η πρόσφατη συμμετοχή μας στο Ευρωπαικό πρόγραμμα “Eurocom Smart Week” επισφραγίζει την προσπάθεια μας για συνεχή αυτοβελτίωση.
Η Ευρωπαική συνάντηση επαγγελματιών υγείας “Eurocom Smart Week” έλαβε χώρα στην Οστάνδη, Βέλγιο. Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Απριλίου και ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Πέμπτη 23 Απριλίου στο ξενοδοχείο “Domein Whesthoek, Oostduinderke”.
Η χώρα μας εκπροσωπήθηκε επάξια από τις ψυχολόγους τoυ Αγίου Γεωργίου ( Μ.Φ.Η) 

 Ζωή Αλεξούλη και Άλια Χόταρι.
Το Επιστημονικό Τμήμα Γηριατρικής Φυσικοθεραπείας, του Π.Σ.Φ με πρόεδρο τον Κο Ιωάννη Παναγιωτόπουλο και Προιστάμενο Φυσικοθεραπείας της Μ.Φ.Η ο Άγιος Γεώργιος, μέσω της Ελληνικής αποστολής, συνεχάρη τους οργανωτές και παρέδωσε επιστολή συνεργασίας, στην επιστημονικά υπεύθυνη του Εurocom Smart Week. Η ανταπόκριση ήταν παραπάνω από θετική, και δεσμεύθηκε με τη σειρά της, ότι θα την προωθήσει σε συναφείς Ευρωπαϊκούς φορείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου